Om virksomheden

PM El-beregning ApS er en el beregningsvirksomhed, der siden 1967 har beskæftiget sig med nettokalkulationer, mængdefortegnelser, samt overslagskalkulationer for el-arbejdere. Ingen anden leverandør af beregningsværktøjer til el-branchen har så omfattende erfaringer og viden om el-beregninger som PM El-beregning.

Vi har rødder i el-branchen og kender hverdagen for installatører og rådgivere. Og selvom der ikke er meget hverdag over at være inde over el-beregningerne for blandt andet Operahuset, Københavns Metro og Storebælts forbindelsen, så har disse projekter ikke mindst bidraget med en del erfaring til vores el-beregningsvirksomhed.

Disse erfaringer har vi samlet i EL-OVERSLAGs prisbogen. Du får også glæde af vores samlede viden og erfaringer i forbindelse med Kalkia-beregningsprogrammerne. Vi udvikler konstant vores programmer, så de lever op til nye behov. Dermed er Kalkia det hurtigste og mest pålidelige beregningsprogram til dato.

Har du brug for hjælp fra vores el- beregningsvirksomhed

PM El-beregning udfører også beregnings¬opgaver, hvis du har et større eller mindre projekt, og måske ikke selv har tid til at regne på opgaven – så står vores beregningsafdeling altid klar til at hjælpe dig; vi påtager os både store og små opgaver – og alt derimellem. Så uanset om du har brug for hjælp til at bruge vores el-beregningsværktøjer, eller om du har behov for helt at lade os om opgaven, så er vi klædt på til det.

Om PM El-beregning som el-beregningsvirksomhed kan ellers siges, at vi gør en dyd ud af at kunne tilbyde dig de hurtigste og mest pålidelige opmålinger og beregninger, sådan så dit arbejde bliver nemmere, og så din kunde bliver glad. Vi ser os selv som et af leddene i en lang kæde af mennesker, der skal samarbejde for, at alle i sidste ende bliver tilfredse.