PM El-beregning

Vejledninger Kalkia

tegninger

Dette dokument er en lille opgave, som gennemgår de muligheder du kan benytte dig af, når du skal oprette projekter, mapper med tilbudslistens punkter, samt materialer med tilhørende arbejdsløn, i Kalkia.

Download PDF

Dette dokument er en lille opgave som gennemgår de forskellige faser, der er i en beregningsopgave, når man anvender Kalkia EL-OVERSLAGs prisbog.

Download PDF

Dette dokument er en lille opgave som gennemgår de forskellige faser, der er i en beregningsopgave, når man anvender Kalkia.

Det anbefales kraftigt at man tager sig tid til at gennemgå denne opgave, inden man begynder med Kalkia på egen hånd.

Download PDF

Dette dokument hjælper dig med installation af Kalkia fra en CD rom. Du kan anvede samme fremgangsmåde hvis du har downloadet programmet.

Download PDF

Kalkia indbyder til let at finde forskellige materialer og arbejdsløn, dette dokument hjælper dig til at “finde” på de nemmeste måder.

Download PDF

Dette dokument beskriver opsætning af systemopdatering i Kalkia, hvor en bruger bliver administrator af alle firmaets Kalkiainstallationer, og alle andre brugere får en installation identisk men administrators installation, inkl. rabatter, udskriftlayouts, mm.

Download PDF

Dette dokument er en gennemgang de forskellige nye funktioner i Kalkia, som ikke er kendt fra PM Kalk 98

Download PDF

Det er altid klogt at afslutte sin beregning med en kritisk gennemgang, Download dette Excel dokument og brug det som udgangspunkt når du afslutter dine beregninger.

Download Excel ark