Go to Top

Standard

next prev

 • Kalkia fungerer rigtigt godt og effektivt og er meget velegnet til at udregne tilbud på såvel store som små el-opgaver. Man er herre over alt, hvad man regner ind, programmet kommer med gode forslag, og man kan klippe og redigere efter behov, så det er muligt at tilpasse tilbuddet til den konkrete opgave.

  Man kommer meget langt med kalkulationen på kort tid og får lynhurtigt et overblik.

  Tilbudsleder Finn Rygaard, Caverion

 • Kalkia giver os mulighed for at lave en mere præcis beregning af vores grundomkostninger, og det kan forbedre vores konkurrenceevne, når vi giver tilbud på opgaver.

  Programmet giver os mulighed at vurdere timer frem for priser på opgaver, så vi har mindre diskussion med kunden og mindre forvirring om den ydelse, vi skal levere. Programmet er brugervenligt og enkelt at arbejde med, og uerfarne brugere kan hurtigt og let lave troværdige beregning på opgaver.

  Tilbudsleder Steen Brogaard, Lindpro

 • Integrationen med andre programmer giver mig helt nye muligheder. Jeg får glæde af, at alle komponenter og kabellængder kommer med fra tegningen til beregningen, og optællingen bliver 100 procent korrekt. Konkurrencen om opgaver er hård og bliver vundet på marginaler.

  Jo mere præcist jeg kan beregne et tilbud, jo bedre er mine muligheder for at få opgaven uden at tabe penge på spild og manglende komponenter.

  Aut. installatør Flemming Rindal, Ballerup Installation

Kalkia Standard

 

Her får du det samme omfattende datagrundlag over materialer og arbejdstider som i Professionel-versionen.

 

I Kalkia standard skal du dog selv gøre lidt mere af arbejdet med at søge informationer og beregne el-opgaverne. Du får her ikke helt de samme muligheder som i Professionel-versionen for at vælge standard-installationer, skrive ud og integrere med andre programmer.

 

Vælg Kalkia Standard, hvis du ikke prioriterer din tid højt.

 

 

 

 

 

 

Kalkia indhold - Kalkia programmerne og Kalkia standard