Go to Top

Professionel

Det siger kunderne next prev

 • Kalkia fungerer rigtigt godt og effektivt og er meget velegnet til at udregne tilbud på såvel store som små el-opgaver. Man er herre over alt, hvad man regner ind, programmet kommer med gode forslag, og man kan klippe og redigere efter behov, så det er muligt at tilpasse tilbuddet til den konkrete opgave.

  Man kommer meget langt med kalkulationen på kort tid og får lynhurtigt et overblik.

  Tilbudsleder Finn Rygaard, Caverion

 • Kalkia giver os mulighed for at lave en mere præcis beregning af vores grundomkostninger, og det kan forbedre vores konkurrenceevne, når vi giver tilbud på opgaver.

  Programmet giver os mulighed at vurdere timer frem for priser på opgaver, så vi har mindre diskussion med kunden og mindre forvirring om den ydelse, vi skal levere. Programmet er brugervenligt og enkelt at arbejde med, og uerfarne brugere kan hurtigt og let lave troværdige beregning på opgaver.

  Tilbudsleder Steen Brogaard, Lindpro

 • Integrationen med andre programmer giver mig helt nye muligheder. Jeg får glæde af, at alle komponenter og kabellængder kommer med fra tegningen til beregningen, og optællingen bliver 100 procent korrekt. Konkurrencen om opgaver er hård og bliver vundet på marginaler.

  Jo mere præcist jeg kan beregne et tilbud, jo bedre er mine muligheder for at få opgaven uden at tabe penge på spild og manglende komponenter.

  Aut. installatør Flemming Rindal, Ballerup Installation

Kalkia Professionel

 

Det ultimative værktøj, når du vil beregne el-opgaver hurtigt og fleksibelt.

 

Kalkia Professionel-versionen har det mest omfattende datagrundlag over materialer, leverandører, arbejdstider og flere end 10.500 standard-installationer (moduler) til blandt andet boliger, kontorer og store entrepriser.

 

Pofessionel-versionen er integreret med andre programmer, så du blandt andet kan overføre færdig opmålte tegninger og let kan beregne opgaverne i Kalkia Professionel.

 

 

 

 

 

 

 

Kalkia grundlag

Kalkia grundlag