PM El-beregning

Kalkia Programmerne

technology-791029_1920

Brug Kalkia programmerne til el beregninger

El-branchens hurtigste og mest pålidelige el beregningsprogram. Som installatør, rådgiver, ingeniør eller bygherre har du brug for at få et hurtigt og pålideligt overblik over materialer, priser og arbejdstider på el-opgaver.

Spar tid med Kalkia programmerne

Med Kalkia har du branchens bedste værktøj til at give dine kunder den helt rette pris på opgaverne: Du giver konkurrencedygtige tilbud, så du øger dine chancer for at få ordrer Du undgår fejl i beregningerne, så du ikke taber penge Du sparer helt op til 75 procent af tiden på at udregne tilbud Det bliver væsentligt billigere for dig at give tilbud Du sikrer ensartede tilbud, som skaber loyalitet hos kunderne

Få den rette version af Kalkia programmerne

Vælg mellem tre versioner af Kalkia:

Professionel

Standard

OVERSLAGs prisbog

Installatør, rådgiver, ingeniør, bygherre – Vælg Professionel. Det ultimative værktøj, når du vil beregne el-opgaver hurtigt og fleksibelt.

Mindre installatør – Vælg Standard. Når du er indstillet på at gøre lidt mere af arbejdet med at søge informationer og beregne el-opgaverne.

Mindre opgaver – Vælg EL-OVERSLAGs prisbogen. Dit elektroniske katalog over materialer og arbejdstider. Du kan få Kalkia EL-OVER­SLAGs prisbog i elektronisk eller trykt udgave.

Er du det mindste i tvivl om hvilken version som passer bedst til dig og dit behov, så kontakt os endelig på telefon 3636 0310, vi er altid klar til at rådgive dig, og vi hjælper dig meget gerne, både med dit valg af Kalkia version, og når du senere begynder at arbejde med Kalkia.

Konstant opdatering med nye data

Med Kalkia-værktøjerne køber du samtidig en serviceaftale, som sikrer dig konstant opdatering af priser, arbejdstider, materialer, leverandører, standard-installationer og andre væsentlige data, alt efter din version af Kalkia. Det sikrer dig aktuelle og pålidelige priser, så du hverken snyder dig selv eller dine kunder.

Kalkia-værktøjerne er tilpasset de nye tidsstudier fra El-Branchens Akkordsystem (EBA) fra 2012. PM El-beregning har i øvrigt bistået el-branchens to organisationer – Tekniq og Dansk El-forbund – med værktøjer til de nye tidsstudier.

PM El-beregning bygger på fem årtiers erfaringer
Ingen anden leverandør af beregningsværk­tøjer til el-branchen har så omfattende erfaringer og viden om el-beregninger som PM El-beregning.

Vi har rødder i el-branchen og kender hverdagen for installatører og rådgivere. Det får du glæde af med Kalkia-beregnings­programmerne.

Vi udvikler konstant programmerne, så de lever op til nye behov.

PM El-beregning udfører også beregning­sopgaver, hvis du har et større projekt, eller du ikke selv har tid til at regne på opgaven.