PM El-beregning

El-overslags prisbogen

El-Overslagsprisbogen_1

PM El-beregning ApS er et beregningsfirma, der siden 1967 har beskæftiget sig med nettokalkulationer, mængdefortegnelser samt overslagskalkulationer for el-arbejder. Erfaringerne, vi har høstet på disse opgaver, har vi brugt til at udvikle EL-OVERSLAGs prisbogen, et stykke værktøj, som kan benyttes til hurtige og præcise el-overslag på byggeriets forskellige stadier.

El-overslags prisbogen består af 20 afsnit

Vores El prisbog er opdelt i 20 afsnit, hvoraf de 10 førsteafsnit indeholder enhedspriser på gruppetavlemateriel, kabler afbrydermateriel armaturer m.m. Bogens øvrige afsnit indeholder sammensatte priser som f.eks. mtr.-priser på kabelbakker, stiger, kanaler m.m. samt priser på lampesteder, motorinstallationer, tavler m.m.
 

Afsnittene med sammensatte priser indeholder desuden m2-priser på forskellige byggerier som f.eks. boligbyggerier, kontorer, industrihuse, plejehjem, skoler m.m.

El prisbogen bliver ajourført hvert år

EL-OVERSLAGs prisbogen udgives i prisniveau pr. 01.06.xxxx, og der vil tre gange med tre måneders mellemrum (ca. 1/9-xx, 1/12-xx og 1/3-xx) her på sitet blive udsendt rettelsesblade, som angiver de procentvise prisstigninger på diverse leverandører i den forløbne tid.

EL-OVERSLAGs prisbogen vil blive ajourført og udsendt i en ny udgave med prisniveau pr. 01.06. hvert år.