Go to Top

Vejledninger Kalkia

Kom hurtigt i gang med oprettelser i Kalkia

Dette dokument er en lille opgave, som gennemgår de muligheder du kan benytte dig af, når du skal oprette projekter, mapper med tilbudslistens punkter, samt materialer med tilhørende arbejdsløn, i Kalkia.

 

Hent PDF

Min kopieringsside

Dette er et lille projekt som du kan anvende til at kopiere fra i dine projekter. Det vil være smart hvis du udvider dette projekt med ting som du ofte anvender i dine opmålinger.

 

Download

Kom hurtigt i gang med Kalkia EL-OVERSLAGs prisbog

Dette dokument er en lille opgave som gennemgår de forskellige faser, der er i en beregningsopgave, når man anvender Kalkia EL-OVERSLAGs prisbog.

 

Hent PDF

 

 

Kvalitetsikring af beregninger

Det er altid klogt at afslutte sin beregning med en kritisk gennemgang, Download dette Excel dokument og brug det som udgangspunkt når du afslutter dine beregninger.

 

Download

Kom hurtigt i gang med Kalkia professionel

Dette dokument er en lille opgave som gennemgår de forskellige faser, der er i en beregningsopgave, når man anvender Kalkia.

 

Det anbefales kraftigt at man tager sig tid til at gennemgå denne opgave, inden man begynder med Kalkia på egen hånd.

 

Hent PDF

Kalkia installationsvejledning

Dette dokument hjælper dig med installation af Kalkia fra en CD rom. Du kan anvede samme fremgangsmåde hvis du har downloadet programmet.

 

Hent PDF

Navne og Alias i Kalkia

Kalkia indbyder til let at finde forskellige materialer og arbejdsløn, dette dokument hjælper dig til at “finde” på de nemmeste måder.

 

Hent PDF

Kalkia Systemopdatering

Dette dokument beskriver opsætning af systemopdatering i Kalkia, hvor en bruger bliver administrator af alle firmaets Kalkiainstallationer, og alle andre brugere får en installation identisk men administrators installation, inkl. rabatter, udskriftlayouts, mm.

 

Hent PDF

Kom hurtigt i gang med nye funktioner i Kalkia

Dette dokument er en gennemgang de forskellige nye funktioner i Kalkia, som ikke er kendt fra PM Kalk 98

 

Hent PDF