PM El-beregning

Beregnings-kontoret

write-593333_1280

Spar din egen tid og lad beregningskontoret hos PM El-beregning opmåle og beregne dine el-opgaver, med el-branchens mest pålidelige beregningsprogram Kalkia. 
Vores beregningskontor udfører detaljerede, nøjagtige og gennemskuelige beregninger af alle typer el-opgaver. Det giver dig et hurtigt og pålideligt overblik over materialer, priser og arbejdstider på el-opgaver.

Dine fordele er

  • konkurrencedygtige tilbud, så du øger dine chancer for at få ordrer
  • ingen fejl i beregningerne, så du undgår at tabe penge
  • du kan bruge din tid på mere væsentlige opgaver
  • sikkerhed for ensartede tilbud, som skaber loyalitet hos kunderne
  • PM El-beregning matcher branchens laveste honorarregler

Vi udfører en nøje opmåling af el-opgaven på baggrund af udbudsmaterialet og prissætter de nødvendige materialer til projektet og den tilhørende arbejdsløn. Det giver dig det bedst mulige overblik.

Vi kan også beregne et overslag på el-opgaven i beregningskontoret, så du hurtigt kan udarbejde dit tilbud til kunden.

PM El-beregning bygger på fem årtiers erfaringer

Ingen anden leverandør af beregningsværk­tøjer til el-branchen har så omfattende erfaringer og viden om el-beregninger som PM El-beregning.

Vi har rødder i el-branchen og kender hverdagen for installatører og rådgivere. Det får du glæde af på vores beregningskontor, og med Kalkia-beregnings­programmerne.

Vi har blandt andet udført beregninger for Storebæltsforbindelsen, Øresundsforbindelsen, Stenlille gaslager, I/S Vestforbrændingen, Unibanks hovedsæde, Handelshøjskolen i København, Københavns Metro, DR-Byen, Operaen og Det nye Kongelige Skuespilhus. Dertil kommer en række projekter i udlandet samt på Grønland og Færøerne.

Når du er i gang med dit projekt, kan PM El-beregning tilbyde prisopfølgning på projektændringer, så du får det meget vigtige overblik over mer/mindre priser i dit projekt.

Landsdækkende samarbejde om beregninger

Uanset hvor i landet du har en el-opgave, kan du få udført beregninger med el-branchens mest pålidelige beregningsprogram Kalkia. PM El-beregning samarbejder med beregningskontorerne: